Lopifit huren in Noord-Holland? Het kan bij Lopifit for You in Egmond Binnen.

Uitjes

Kies 1 van de leuke uitjes met de Lopifit!

Hieronder vind je meer informatie over de uitjes:

Heerlijk op de Lopifit naar “Gasterij de Kruisberg” in Heemskerk met een uitgestippelde route (Fietsknoop). De hele route gaat door het prachtige duingebied (duinkaart is verplicht). Starten bij Lopifit For You met koffie/thee en iets lekkers.

Dan instructie/oefenen om vervolgens de mooie duinroute naar Heemskerk te gaan maken.
Als het een beetje meezit komen jullie onderweg de wilde paarden en Schotse Highlanders tegen…

Bij Gasterij de Kruisberg gaan jullie heerlijk genieten van een lunch of een drankje (deze zit niet bij dit arrangement inbegrepen).

Kortom intens genieten van een unieke belevenis met een uitgestippelde route (Fietsknoop) door het prachtige duingebied van Noord Holland op de Lopifit met familie, vrienden, vriendinnen of collega’s? Lekker hapje en drankje op een geweldige locatie midden in de bossen en veel gezelligheid?
Vervolgens kunnen jullie terug kijken op een unieke Lopifit belevenis? En zeggen : gelukkig hebben we de foto’s nog…

Bij dit arrangement is inbegrepen :

 • Warm ontvangst met koffie/thee en iets lekkers van de bakker
 • Huur Lopifit (4 uur)
 • Uitleg en Instructie Lopifit
 • Compleet uitgestippelde route naar Gasterij de Kruisberg (Fietsknoop)
 • Haarscherpe digitale groepsfoto

De “Bitterballenborrel Lopifit experience” heerlijk op de Lopifit door de duinen en de bossen toeren (duinkaart is verplicht)

Ontvangst bij Lopifit For You met koffie/thee en iets lekkers van de bakker. Dan uitleg en instructie, maken we nog even een leuke groepsfoto en dan zijn jullie klaar om met een uitgestippelde route van Fietsknoop een fantastisch mooie route  te gaan lopen (30 km). Na 4 uur komen jullie weer terug bij Lopifit For You waar de bitterballen (4 p.p.) en een drankje naar keus (frisdrank, wijn of een biertje) op jullie wachten. Uiteindelijk kan je terug kijken op een lekkere actieve middag in de buitenlucht en een unieke belevenis.

Bij dit arrangement is inbegrepen :

 • Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers van de bakker
 • Huur Lopifit (4 uur)
 • Uitleg en Instructie Lopifit
 • Leuke bewerkte groepsfoto
 • Compleet uitgestippelde route naar Schoorl of naar Heemskerk via Fietsknoop
 • Drankje naar keus en 4 bitterballen p.p.

Vanaf april is het weer optimaal genieten geblazen van deze noordelijke bollenstreek. Intens genieten van alle kleuren en geuren. Met een complete uitgestippelde bollenroute (30 km) lopifit u deze prachtige tocht. Starten in Egmond aan den Hoef en tijdens deze tocht komt u langs de meest adembenemende bollenvelden in deze omgeving (Heiloo, Castricum, Bakkum, Egmond-Binnen)

Warm ontvangst bij Lopifit For You met koffie/thee en iets lekkers. Instructie en dan met een compleet uitgestippelde bollenroute (30/35 km) op pad. Een geweldige tocht door een prachtige omgeving. Kortom een unieke belevenis.

Duur       : 4 uur
Afstand  : 30/35 km
Kosten    : € 00,00

Maak de rit nog leuker en kies extra’s

Maak je Lopifit-uitje compleet met een rijk gevulde picknickmand. Zorgvuldig samengesteld en dagelijks bereid met verse producten. De manden zijn compleet toegerust met picknickplaid, servies, bestek en servetten.

Lunchmand

€ 30,00,- incl. btw

Bekijk inhoud

Koffie deluxe pakket

€17,50,- incl. btw

Bekijk inhoud

Borrelmand

€ 32,00,- incl. btw

Bekijk inhoud