Moederdag arrangement


Geldig op zondag 14 mei 2023

Onze Lopifit arrangementen in de omgeving van Egmond aan Zee, Bergen en Heemskerk zijn met zorg samen gesteld voor een leuke dag uit. Natuurlijk is het ook mogelijk om een arrangement ‘op maat’ samen te stellen wat afgestemd is op de groepssamenstelling, beschikbare tijd of budget.

Moederdag arrangement

Wil je je moeder nu eens heel origineel verrassen op Moederdag? Reserveer dan ons Lopifit Moederdag arrangement op zondag 14 mei. Laat haar heerlijk een unieke belevenis ervaren op de Lopifit.

Zij gaat nadat zij uitleg en instructie gehad heeft met een uitgestippelde route heerlijk cruisen door de duinen, bossen en langs het strand (let op duinkaart verplicht; deze is niet inbegrepen kan eenvoudig voordat je het duingebied betreedt, worden aangeschaft).

Voor onderweg krijgt zij een goedgevulde lunchmand voor 2 personen mee waar zij onderweg op een mooi plekje in de duinen uitgebreid van kan gaan genieten. Uiteindelijk kijkt zij terug op een leuke, actieve belevenis in een prachtig gebied. Als het meezit komt zij onderweg de wilde paarden en de Schotse Hooglanders ook nog tegen.

Een cadeau om nooit meer te vergeten en hoe leuk is het om een belevenis (herinnering) te geven.

Bij dit arrangement is inbegrepen

  • Warm ontvangst
  • Huur Lopifit (3 uur)
  • Uitleg en Instructie Lopifit
  • Goedgevulde lunchmand voor 2 personen

Dit arrangement is geldig op zondag 14 mei 2023

Reserveren