Lopifit Paasarrangement


Geldig op Goede Vrijdag (7 april), zaterdag 8 april, 1e paasdag (9 april) en 2e paasdag (10 april)

Onze Lopifit arrangementen in de omgeving van Egmond aan Zee, Bergen en Heemskerk zijn met zorg samen gesteld voor een leuke dag uit. Natuurlijk is het ook mogelijk om een arrangement ‘op maat’ samen te stellen wat afgestemd is op de groepssamenstelling, beschikbare tijd of budget.

Paasarrangement

Na het paaseieren zoeken in de tuin even lekker erop uit op de Lopifit met het gezin of familie, vrienden of vriendinnen ! Een heerlijke buitenactiviteit door het prachtige Noord Hollandse duinreservaat. Duinkaart is verplicht (niet inbegrepen) en kun je aanschaffen op het moment dat je het duingebied betreedt.

Na de uitleg en instructie gaan jullie met een uitgestippelde route de duinen en bossen in en langs het strand. Onderweg kunnen jullie op een mooie plek genieten van de koffie of thee en de chocolade paaseitjes welke jullie meekrijgen in een mand op de Lopifits zit. Tevens krijgen jullie een heerlijk paasstolletje met roomboter mee voor onderweg.

Na 3 uurtjes heerlijk struinen door de duinen kunnen jullie terug kijken op een leuke Lopifit belevenis en hebben jullie de foto’s als leuke herinnering aan dit avontuur. Een fantastisch leuke activiteit voor de paasdagen!

Bij dit arrangement is inbegrepen

  • Warm ontvangst
  • Huur Lopifit (3 uur)
  • Uitleg en Instructie Lopifit
  • Foto’s tijdens het oefenen en een leuke groepsfoto
  • Kannetje koffie of thee en 4 (chocolade) paaseitjes
  • 1 x paasstolletje en roomboter

Dit arrangement is geldig op vrijdag 7, zaterdag 8, zondag 9 en maandag 10 april 2023.

Reserveren

Maak de rit nog leuker en kies extra’s

Maak je Lopifit-uitje compleet met een rijk gevulde picknickmand. Zorgvuldig samengesteld en dagelijks bereid met verse producten. De manden zijn compleet toegerust met tafelkleed, servies, bestek en servetten en kun je direct bij de reservering bijbestellen.

Lunchmand

Bekijk inhoud

Koffie deluxe pakket

Bekijk inhoud

Borrelmand

Bekijk inhoud