Lopifit huren in Noord-Holland? Het kan bij Lopifit for You in Egmond Binnen.

Lopifit arrangement | Struinen door de duinen

Onze Lopifit arrangementen in de omgeving van Egmond aan Zee, Bergen en Heemskerk zijn met zorg samen gesteld voor een leuke dag uit. Natuurlijk is het ook mogelijk om een arrangement ‘op maat’ samen te stellen wat afgestemd is op de groepssamenstelling, beschikbare tijd of budget.

Struinen door de duinen

Heerlijk op de Lopifit naar “Gasterij de Kruisberg” in Heemskerk met een uitgestippelde route (Fietsknoop). De hele route gaat door het prachtige duingebied (duinkaart is verplicht en is niet inbegrepen bij dit arrangement).

Starten bij Lopifit For You met koffie/thee en iets lekkers van de bakker.

Dan instructie/oefenen om vervolgens de mooie duinroute naar Heemskerk te gaan maken. Als het een beetje meezit komen jullie onderweg de wilde paarden en Schotse Hooglanders tegen…

Bij Gasterij de Kruisberg gaan jullie heerlijk genieten van een lunch of een drankje (deze zit niet bij dit arrangement inbegrepen).

Kortom intens genieten van een unieke belevenis met een uitgestippelde route (Fietsknoop) door het prachtige duingebied van Noord Holland op de Lopifit met familie, vrienden, vriendinnen of collega’s? Lekker hapje en drankje op een geweldige locatie midden in de bossen en veel gezelligheid?

Vervolgens kunnen jullie terug kijken op een unieke Lopifit belevenis? En zeggen: ‘Gelukkig hebben we de foto’s nog…’

Bij dit arrangement is inbegrepen

  • Warm ontvangst met koffie/thee en iets lekkers van de bakker
  • Huur Lopifit (4 uur)
  • Uitleg en Instructie Lopifit
  • Compleet uitgestippelde route naar Gasterij de Kruisberg (Fietsknoop)
  • Haarscherpe digitale groepsfoto

Reserveren

Maak de rit nog leuker en kies extra’s

Maak je Lopifit-uitje compleet met een rijk gevulde picknickmand. Zorgvuldig samengesteld en dagelijks bereid met verse producten. De manden zijn compleet toegerust met tafelkleed, servies, bestek en servetten en kun je direct bij de reservering bijbestellen.

Lunchmand

Bekijk inhoud

Koffie deluxe pakket

Bekijk inhoud

Borrelmand

Bekijk inhoud