Vaderdag arrangement


Geldig op zondag 18 juni 2023

Onze Lopifit arrangementen in de omgeving van Egmond aan Zee, Bergen en Heemskerk zijn met zorg samen gesteld voor een leuke dag uit. Natuurlijk is het ook mogelijk om een arrangement ‘op maat’ samen te stellen wat afgestemd is op de groepssamenstelling, beschikbare tijd of budget.

Vaderdag arrangement

Wil je je vader nu eens heel origineel verrassen op Vaderdag? Reserveer dan ons Lopifit Vaderdag arrangement op zondag 18 juni. Laat hem heerlijk een unieke belevenis ervaren op de Lopifit.

Hij gaat nadat hij uitleg en instructie gehad heeft met een uitgestippelde route heerlijk cruisen door de duinen, bossen en langs het strand (let op duinkaart verplicht; deze is niet inbegrepen kan eenvoudig voordat je het duingebied betreedt, worden aangeschaft).

Voor onderweg krijgt hij een goedgevulde lunchmand voor 2 personen mee waar hij onderweg op een mooi plekje in de duinen uitgebreid van kan gaan genieten. Uiteindelijk kijkt hij terug op een leuke, actieve belevenis in een prachtig gebied. Als het meezit komt hij onderweg de wilde paarden en de Schotse Hooglanders ook nog tegen.

Een cadeau om nooit meer te vergeten en hoe leuk is het om een belevenis (herinnering) te geven.

Bij dit arrangement is inbegrepen

  • Warm ontvangst
  • Huur Lopifit (3 uur)
  • Uitleg en Instructie Lopifit
  • Goedgevulde lunchmand voor 2 personen

Dit arrangement is geldig op zondag 18 juni 2023

Reserveren