Lopifit Valentijn arrangement


Tot en met 14 februari 2023 te reserveren

Onze Lopifit arrangementen in de omgeving van Egmond aan Zee, Bergen en Heemskerk zijn met zorg samen gesteld voor een leuke dag uit. Natuurlijk is het ook mogelijk om een arrangement ‘op maat’ samen te stellen wat afgestemd is op de groepssamenstelling, beschikbare tijd of budget.

Valentijn arrangement

Wil je je liefste nu echt eens leuk verrassen op Valentijnsdag? Geef haar of hem een leuke Lopifit belevenis. Heerlijk toeren door de duinen, bossen en langs het strand (uitgestippelde route krijg je mee). Onderweg op een mooie plek in de duinen genieten van een kopje koffie of thee en een heerlijke croissantje met roomboter en jam. Dan vervolgen jullie de route waarna je even verderop heerlijk op jullie liefde kunnen proosten met een bubbeltje en wat nootjes.

Uiteindelijk kunnen jullie terug kijken op een mooie belevenis en hebben jullie de foto als herinnering van de bezegeling van jullie liefde. Een ontzettend origineel Valentijn cadeau!

Bij dit arrangement is inbegrepen

  • Warm ontvangst
  • Huur Lopifit (3 uur)
  • Uitleg en Instructie Lopifit
  • Foto’s tijdens het oefenen en leuke foto van jullie samen
  • Kannetje koffie/thee
  • 2 x roombotercroissant, roomboter en aardbeienjam
  • Klein flesje bubbels, flutes en nootjes

Dit arrangement is tot en met dinsdag 14 februari 2023  te reserveren

Lopifitten tijdens de winter

In de wintermaanden (november, december en januari) kan je er prima met de Lopifit op uit. Een warme jas, muts en een paar handschoenen wapenen je tegen de heerlijke frisse buitenlucht. Even een trendy buitenactiviteit en cruisen op de Lopifit door het prachtige duin en bosrijke gebied van het Noord Hollands duinreservaat (duinkaart is verplicht). Deze kan je makkelijk aanschaffen op het moment dat je het duingebied betreedt. Bijna 100% kans dat je onderweg de wilde paarden en de Schotse Hooglanders tegen komt.

Reserveren

Maak de rit nog leuker en kies extra’s

Maak je Lopifit-uitje compleet met een rijk gevulde picknickmand. Zorgvuldig samengesteld en dagelijks bereid met verse producten. De manden zijn compleet toegerust met tafelkleed, servies, bestek en servetten en kun je direct bij de reservering bijbestellen.

Lunchmand

Bekijk inhoud

Koffie deluxe pakket

Bekijk inhoud

Borrelmand

Bekijk inhoud