Lopifit Voorjaarsvakantie deal


Geldig van zaterdag 18 februari t/m 5 maart 2023

Onze Lopifit arrangementen in de omgeving van Egmond aan Zee, Bergen en Heemskerk zijn met zorg samen gesteld voor een leuke dag uit. Natuurlijk is het ook mogelijk om een arrangement ‘op maat’ samen te stellen wat afgestemd is op de groepssamenstelling, beschikbare tijd of budget.

Voorjaarsvakantie deal

Even een leuke buitenactiviteit doen in de voorjaarsvakantie met de kinderen (vanaf 12 jaar en met een minimale lengte van 140 cm) of met vrienden/vriendinnen of met je collega’s. Denk dan aan een Lopifit toer door de bossen, duinen en langs het strand.

Nadat je uitleg en instructie gekregen hebt, ga je heerlijk 4 uur op de Lopifit met een uitgestippelde route lopen door het prachtige Noord Hollands duinreservaat (duinkaart is verplicht en niet inbegrepen). Je kan kiezen uit diverse routes. En als het een beetje meezit komen jullie de wilde paarden en de Schotse Hooglanders onderweg ook nog tegen. Hoe leuk is dat !

Onderweg kom je gelegenheden tegen waar jullie even op kunnen steken voor een versnapering. Op de meeste Lopifits zitten manden, dus als je zelf wat spulletjes mee wilt nemen voor onderweg kan dat ook.

Uiteraard kan je bij jullie leuke belevenis ook een goedgevulde lunch- of borrelmand bestellen en regelen wij de versnapering voor onderweg.

Bij dit arrangement is inbegrepen

  • Ontvangst
  • Huur Lopifit (4 uur)
  • Uitleg en Instructie Lopifit
  • Compleet uitgestippelde route door de bossen, duinen, langs het strand en door de weilanden weer terug (Fietsknoop)

Dit arrangement is geldig van zaterdag 18 februari tot en met zondag 5 maart.

Lopifitten tijdens de winter

In de wintermaanden kan je er prima met de Lopifit op uit. Een warme jas, muts en een paar handschoenen wapenen je tegen de heerlijke frisse buitenlucht. Even een trendy buitenactiviteit en cruisen op de Lopifit door het prachtige duin en bosrijke gebied van het Noord Hollands duinreservaat (duinkaart is verplicht). Deze kan je makkelijk aanschaffen op het moment dat je het duingebied betreedt. Bijna 100% kans dat je onderweg de wilde paarden en de Schotse Hooglanders tegen komt.

Reserveren

Maak de rit nog leuker en kies extra’s

Maak je Lopifit-uitje compleet met een rijk gevulde picknickmand. Zorgvuldig samengesteld en dagelijks bereid met verse producten. De manden zijn compleet toegerust met tafelkleed, servies, bestek en servetten en kun je direct bij de reservering bijbestellen.

Lunchmand

Bekijk inhoud

Koffie deluxe pakket

Bekijk inhoud

Borrelmand

Bekijk inhoud