Lees hier meer over Lopifit for you in Egmond aan Zee

Even voorstellen…

 

Ik ben Janet, een gezellige spontane vrouw die er intens van kan genieten om het mensen naar de zin te maken.

Een aantal jaar geleden kwam ik in aanraking met de Lopifit. Wat een geweldig apparaat!! Eenmaal op de Lopifit geweest wil je niet meer anders! Heel wat uurtjes door de prachtige omgeving van Alkmaar, Egmond, Castricum en Bergen getoerd met de Lopifit. Het enige wat door mijn hoofd heenging, was dat veel meer mensen hier van zouden moeten kunnen genieten. Zo gezegd zo gedaan, een nieuwe weg ingeslagen.

De eerste Lopifits besteld en een top locatie in Egmond aan den Hoef aan de Mosselaan gevonden. Inmiddels bestaat het ‘wagenpark’ uit 29 Lopifits en 4 E-bikes.

 

Lopfit verhuur, arrangementen en tochten

Ik hou mij dus nu bezig met de verhuur van Lopifits en het verzorgen van bijzondere arrangementen en (bedrijfs)uitjes. Daar word ik blij van en ik hoop uiteindelijk jullie ook. Dus schroom niet en neem contact met ons op voor een op maat gemaakt bedrijfsuitje, gezellige familiedag, vriendinnenuitje of gewoon als u zin heeft om iets nieuws te proberen op een sportieve/recreatieve manier.

 

Ervaar zelf deze unieke beleving

Ik hoop dat ik jullie warm en nieuwsgierig gemaakt heb naar dit unieke avontuur en deze beleving te beleven. Op de trendy lopifit toeren door het prachtige duingebied, de weilanden of naar het historische centrum van Alkmaar. Kortom je kan alle kanten op. Dit alles kan op aanvraag gepaard met een heerlijke koffie de luxe mand, lunchmand of borrelmand.

Ik zie er naar uit om jullie te mogen ontvangen op mijn leuke locatie in Egmond aan den Hoef. Tot snel….

Janet Boers