lees hier het verhaal achter Lopfit for you

Even voorstellen…

 

Ik ben Janet, een gezellige spontane vrouw die er intens van kan genieten om het mensen naar de zin te maken.

Kort geleden voor het eerst in aanraking gekomen met de Lopifit. Wat een geweldig apparaat!! Eenmaal op de Lopifit geweest wil je niet meer anders! Heel wat uurtjes door de prachtige omgeving van Alkmaar, Egmond, Castricum en Bergen wezen toeren. Het enige wat door mijn hoofd heenging, was dat veel meer mensen hier van zouden moeten kunnen genieten.

Zo gezegd zo gedaan, een nieuwe weg ingeslagen (hoe leuk en spannend is dat) 16 Lopifits besteld en op zoek gegaan naar een voortreffelijke locatie (Egmond aan den Hoef) wie had dat durven dromen. Perfecte zichtlocatie gevonden en hoppa verder als zelfstandig ondernemer.

 

Lopfit verhuur, verkoop, arrangementen en tochten

Ik hou mij dus nu bezig met de verhuur en verkoop van de Lopifit en het verzorgen van bijzondere arrangementen en organiseren van evenementen. Daar word ik blij van en ik hoop uiteindelijk jullie ook. Dus schroom niet en neem contact met ons op voor een op maat gemaakt bedrijfsuitje, gezellig familiedag,  vriendinnenuitje of gewoon als u zin heeft om iets nieuws te proberen op een sportieve/recreatieve manier.

 

Ervaar zelf deze unieke beleving

Ik hoop dat ik jullie warm en nieuwsgierig gemaakt heb naar dit unieke avontuur en deze beleving te beleven. Op de trendy lopifit toeren door het prachtige duingebied, de weilanden of naar het historische centrum van Alkmaar. Kortom je kan alle kanten op. Dit alles kan op aanvraag gepaard met een heerlijke koffie de luxe mand, lunchmand of borrelmand.

Ik zie er naar uit om jullie te mogen ontvangen op mijn leuke locatie in Egmond aan den Hoef. Daarbij de koffie/thee staat klaar. Tot snel….

Janet Boers