Lopifit Winter Aanbieding

Geldig in de maanden december, januari en februari

Onze Lopifit arrangementen in de omgeving van Egmond aan Zee, Bergen en Heemskerk zijn met zorg samen gesteld voor een leuke dag uit. Natuurlijk is het ook mogelijk om een arrangement ‘op maat’ samen te stellen wat afgestemd is op de groepssamenstelling, beschikbare tijd of budget.

Winter Aanbieding

Lopfit winter aanbieding geldig in december, januari en februari

Tijdens de wintermaanden december, januari en februari kun je profiteren van de Lopifit Winter Aanbieding. Huur voor 2 uur huur een Lopifit en betaal slechts € 25,00.

Starten bij Lopifit For You in Egmond aan de Hoef.

Dan instructie/oefenen om vervolgens op pad te gaan met een prachtige uitgestippelde route door de duinen, bossen, langs het strand en door de weilanden (duinkaart verplicht en niet inbegrepen). Als het een beetje meezit komen jullie onderweg de wilde paarden en Schotse Hooglanders tegen…

Kortom intens genieten van een unieke belevenis door het prachtige duingebied van Noord Holland op de Lopifit met familie, vrienden, vriendinnen of collega’s ! Vervolgens kunnen jullie terug kijken op een unieke Lopifit belevenis.

Inbegrepen bij deze Winter Aanbieding

  • Ontvangst
  • Huur Lopifit (2 uur)
  • Uitleg en Instructie Lopifit
  • Compleet uitgestippelde route naar keuze via Fietsknooppunten netwerk

Deze aanbieding is geldig in de wintermaanden december, januari en februari.

Lopifitten tijdens de winter

In de wintermaanden kan je er prima met de Lopifit op uit. Een warme jas, muts en een paar handschoenen wapenen je tegen de heerlijke frisse buitenlucht. Even een trendy buitenactiviteit en cruisen op de Lopifit door het prachtige duin en bosrijke gebied van het Noord Hollands duinreservaat (duinkaart is verplicht). Deze kan je makkelijk aanschaffen op het moment dat je het duingebied betreedt. Bijna 100% kans dat je onderweg de wilde paarden en de Schotse Hooglanders tegen komt.

Reserveren

Maak de rit nog leuker en kies extra’s

Maak je Lopifit-uitje compleet met een rijk gevulde picknickmand. Zorgvuldig samengesteld en dagelijks bereid met verse producten. De manden zijn compleet toegerust met tafelkleed, servies, bestek en servetten en kun je direct bij de reservering bijbestellen.

Lunchmand

Bekijk inhoud

Koffie deluxe pakket

Bekijk inhoud

Borrelmand

Bekijk inhoud